Overnatning den 24 -25 feb (C-hold)
Opret en profil eller log ind
Hej C-hold

Der arrangeres overnatning for alle på C-holdet den 24-25 februar i klublokalet.

Vi starter kl 9:15 foran klubhuset. Her er der mulighed for at komme af med sengetøj og underlag, - der kan være koldt om natten i klubhuset.. Dem der skal til stævne kører til Hvidovre, der er mulighed for samkørsel.

Efter stævnet går turen tilbage til klublokalet for svømmerne, - dem der ikke deltager i stævnet kommer til klublokalet omkring kl 16.
Svømmerne kan køre med holdlederne fra Hvidovre til klublokalet.

Stævnedeltagerne skal huske madpakke til lørdagen.

Lørdag aften spiser vi sammen og hygger. Voksne til overnatning er Lasse, Mette (Sebastian I), Dorthe (Nyegaard), Anne (Eva)
Søndag morgen kan der evt være udendørs aktiviteter, så tag gerne tøj med, der passer til årstiden.

Afhentning kl 10:30 søndag.

MVH
Lasse Andersen

13.02.2018
24.02.2018 kl. 09.15 - 25.02.2018 kl. 10.30