Klubmodul henter siden
TrygFonden Christiansborg Rundt
Opret en profil eller log ind

Hej Alle Voksen i Roskilde Svømning og Konkurrence afdelingen 

Roskilde Svømning har i år fået et Heat til Christiansborg rundt, så nu vil vi gerne invitere alle der kan svømme 2 km til at deltage. 
Man er velkomme til at tage søskende og forældre med på en tur. 
 
Det forgår lørdag den 25. august, vi har fået heat 64, som starter kl 16.05, man skal forvente at være der 1/2 -1 timer før start. Det koster 400 kr pr deltager.
 
Alle under 18 år skal have våddragt på (Elite svømmer har egne regler), man deltager under eget/forældres ansvar, Trygfonden har en masse livredder i vandet. Deltagelse skal være godkendelse af forældre, forventer der er en godkendelse, når man tilmelder. Man skal huske at det er reglerne for TrygFonden der er gældende, så gå ind på deres side og læse inden tilmelding.
 
TrygFonden Christiansborg Rundt - TrygFonden Copenhagen Swim - https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1f98OAZyGS6H4fjF9JDTQWsvI-Y8&usp=sharing
 
http://copenhagenswim.com/eventen/
På dette link, kan man læse meget mere om eventet. (kopier link)
 
Det er et rigtig sjovt event, med en masse sikkerhed på, og de som ikke er i vandet, kan gå på kanten hele vejen rundt og se på dem som svømmer.
Håber rigtig mange vil tilmelde sig, sådan at Roskilde Svømning børn/unge og voksen, kan få en rigtig hyggelig dag i fælles skab.
 
 
Ved spørgsmål kan jeg kontaktes på 20655494/dorthenyegaard@gmail.com ellers er jeg tit i hallen, når C-holdet eller B-holdet træner, mest Onsdag.
 
Hilsen Dorthe 
 
 
Tilmeldte
6 /60
Tilmeldingsfrist
01.06.2018
Tidspunkt
25.08.2018 kl. 16.05 - 25.08.2018 kl. 17.00
Sted
Den Sorte Diamant, Søren Kiergaards Plads 1, 1219 København
Antal deltager
Total
Navn og aldre på ekstra deltager:
Navn og aldre på ekstra deltager:
Navn og aldre på ekstra deltager:
Dame bluse:
Dame bluse:
Herre bluse:
Herre bluse:
Herre bluse:
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'