Rema 1000 Aqua Camp i uge 8
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil

REMA 1000 AquaCamp i uge 8

Deltag i REMA 1000 AquaCamp i uge 8
5 dage med masser sjov og leg, samt svømmeundervisning for alle interesserede børn i alderen 6-12 år.

Mandag den 22. februar til fredag den 26. februar 2021
kl. 8.00 - 16.00 i Maglegårdsbadet

REMA 1000 AquaCamp er et tilbud til børn, som er glade for vand og som har lyst til at tilbringe dage i sin ferie sammen med andre svømmeglade børn.

Dagene består af svømmeundervisning og en masse andre aktiviteter i vand –  2 gange i svømmehallen om dagen. Når vi ikke er i svømmehallen, laver vi aktiviteter udenfor og indenfor afhængig vejret. Alle kan deltage, både nybegyndere og øvede.

Prisen er inkl. goodiebag og t-shirt, samt frugt og saft hver dag 1500 kr.
Børnene skal selv have gode solide madpakker med.

Vi tilbyder pasningsordning mellem kl. 8.00-9.00 og kl. 15.00-16.00. Pasningsordningen er inkluderet i prisen og gælder alle dage. Alle skal være mødt kl. 9.00 og hentet senest kl.16.

Alder 6-12 år. Du kan deltage fra du er fyldt 6 år. Du skal være vandtilvænnet for at kunne deltage - dvs. du skal kunne lide at få hovedet under vand.

For alle gælder det, at vi forventer, at man kan klare sig selv i omklædningen med vask, tage badetøj/tøj på, tørre hår mm.

Dagene kommer til at suse af sted, og det er trætte børn, der bliver hentet om eftermiddagen.

Du behøver ikke at være medlem af Roskilde Svømning for at deltage.

Tilmelding er bindende, og der ydes ingen refusion ved afmelding eller sygdom udover de 14 dages fortrydelsesret, som købeloven kræver. Fortrydelsesretten frafalder på første dag af AquaCampen.

Roskilde Svømning forbeholder sig ret til at aflyse Aqua Campen, såfremt der ikke er tilstrækkelig tilmeldte og det dermed vurderes at Aqua Campen ikke kan gennemføres tilfredsstillende og med en god oplevelse for børnene. I dette tilfælde refunderes det fulde beløb.

Har du spørgsmål vedrørende vores AquaCamp, skriv til svoemmeskole@roskilde-svoemning.dk

08.02.2021
22.02.2021 kl. 08.00 - 26.02.2021 kl. 16.00