Klubmodul henter siden
Vild med vand camp
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Et tilbud til børn i alderen 7-13 år, som er glade for vand og vil tilbringe 3 dage sammen med andre vand glade børn i slutningen af skolernes efterårsferie uge 42, arrangereret af Roskilde svømning.

VILD MED VAND dagene består af en masse aktiviteter i vand – ca. 2 x 2 timer i svømmehallen om dagen. I svømmehallen bliver der lavet forskellige sjove vandrelaterede aktiviteter og lege, som udfordrer børnene på det niveau de kommer med, dog skal man kunne lide at få hovedet under vand.

Når vi ikke er i svømmehallen, laver vi aktiviteter og lege udenfor. Det kan være forskellige samarbejdsøvelser, stafetter, boldspil eller øvelser som kan indgå i den aktivitet, som senere skal foregå i svømmehallen. Eks. Forberedelse til livredning.

Dagene kommer til, at suse af sted, og det er trætte børn, der bliver hentet om eftermiddagen.

 

VILD MED VAND Campen kommer til at foregår onsdag-fredag uge 42 fra kl. 9-15.00. Børnene kan dog ved behov blive afleveret kl. 7.30 Ligeledes fra kl. 15-16 er der mulighed for at blive passet. Dette vil vi gerne vide på forhånd og der vil være en ekstra udgift på dette.

Hver morgen bliver børnene modtaget af en flok friske uddannede instruktører fra Roskilde Svømning som er klar til sjov og leg.

Vi sørger for frugt og saftevand dagen igennem. Husk en god stor madpakke.

Du behøver ikke være medlem af Roskilde Svømning for at kunne deltage i vores VILD MED VAND Camp, du skal blot oprette en profil for at kunne tilmelde dig. Der er et begrænset antal pladser, så skynd dig at melde dig til og sig det samtidig til dine venner

Tilmeldingen er bindende. Pris 990 kr.

Alle børn vil modtage en t-shirt og en drikkedunk. Skriv ved tilmelding hvilken str. t-shirt I ønsker

 

Ved tilmelding til VILD MED VAND CAMP samtykker I samtidig  at Roskilde Svømning må tage fotos og benytte i forbindelse med promovering. Der vil aldrig være tale om portrætter men derimod billeder taget i det store perspektiv. Hvis ikke dette ønskes, bedes I sende en mail til svømmeskoleleder Rikke Møller

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til os på: svoemmeskole@roskilde-svoemning.dk

Mvh

Rikke Møller, Svømmeskoleleder

Roskilde Svømning

Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
13.10.2023
Tidspunkt
18.10.2023 kl. 09.00 - 20.10.2023 kl. 15.00
Sted
Maglegårdsbadet
Pris
790,00 kr.
Hold i dag

Instagram