(502) Børn øvede
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
Børn øvede sortering 8 Alder 8 - 12 år. Holdet er for vandglade piger og drenge, som gerne vil dygtiggøre deres svømmefærdigheder endnu mere. Der bliver lagt vægt på øvelser, der vil udfordre svømmernes grundfærdigheder samt øvelser, der forbinder deres færdigheder med de fire svømmestilarter. Som noget nyt ligger holdet for øvede svømmere samtidig med vores Teens and Tweens hold og vores ungdomshold, og der vil forekomme undervisning på tværs af de 3 hold, som forhåbentlig også kan skabe et godt sammenhold på tværs af holdene. Her vil vi lave sjove aktiviteter som udspring/hop fra vipper, spille vandpolo, svømme som havfruer, klare forhindringsbaner, dykke, lave livredningsaktiviteter - og en hel masse andet… Kun fantasien sætter grænser. Ligeledes lægges der op til sociale arrangementer på tværs af holdene for at skabe klubsammenhold. Forudsætninger: Barnet skal være glad for vand og være klar på nye og sværere udfordringer. Formål: Gennem mere systematiske øvelser videreudvikles de fire grundfærdigheder og styrker svømmerens evne til at mestre de fire stilarter, og der arbejdes hen i mod at fortsætte på Teens and Tweens holdet. Når sæsonen er slut, kan barnet få et diplom. Enten Sælen, som betyder at barnet fortsat er på Øvet holdet i næste sæson, eller Spækhuggeren, som betyder, at nu har barnet opnået alle mål, der er sat i svømmeskolen, og barnet kan evt. fortsætte på Teens and Tweensholdet. Der vil være mulighed at træne flere gange om ugen, og det giver en reduktion i prisen alt efter aktivitetsniveau. ½ t koster 1098, 1 t koster 1498, 1,5 t koster 1798 OBS! Man er nødt til at tilmelde sig hvert enkelt hold, og så får man pengene retur. (beløbet overføres manuelt og kan forventes retur få dage efter tilmelding)
Du er ved at tilmelde
Søndag: 12:45-13:15
06.09.2020
Plads på venteliste
Du bliver nummer 2 af 5 pladser

Regler for ventelisten
Du betaler 25,00 kr. for at være på ventelisten, der kan højst være 5 på venteliste til HOLD Børn øvede ( 502 ) .

Bliver der en ledig plads sender vi en mail til nr. 1 på ventelisten om at pladsen er ledig, nr. 1 har så 72 timer til at tilmelde sig holdet, sker det ikke ryger der en mail afsted til nr. 2 på ventelisten osv.. efter 360 timer bliver pladsen åben for alle.

Din ventelisteplads forsvinder, hvis du takker nej til tilbudt plads 2 gange.

Pengene refunderes ikke.