(707) T(w)eens: drenge&piger 10-14
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her

Teens and Tweens.

Alder 10 - 14 år

Teens and Tweens. Alder 10 - 14 år Et hold for alle friske drenge, seje piger og barske vandhunde i alderen 10-14 år, som elsker at svømme og at lave aktiviteter i vand, og som har afsluttet holdet for øvede svømmere. Når du når til Teen and Tweensholdet har du været vores svømmeskole igennem og kan derfor svømme. På dette hold laves øvelser og lege, der fremmer svømmeteknikken og andre færdigheder såsom vendinger og starter, som er en videreudvikling af arbejdet med elementskifte, som der blev arbejdet med allerede på begynderholdene. Der kan indimellem svømmes mere distancepræget, men det er ikke det, der vægtes mest. Som noget nyt ligger holdet Teens and Tweens svømmere samtidig med vores Øvet hold og vores ungdomshold, og der vil forekomme undervisning på tværs af de 3 hold, som forhåbentlig også kan skabe et godt sammenhold på tværs af holdene. Her vil vi lave sjove aktiviteter som udspring/hop fra vipper, spille vandpolo, svømme som havfruer, klare forhindringsbaner, dykke, lave livredningsaktiviteter - og en hel masse andet… Kun fantasien sætter grænser. Ligeledes lægges der op til sociale arrangementer på tværs af holdene for at skabe klubsammenhold. Nogle gange laver vi noget i samlet flok – andre gange opdeler vi efter interesse, i piger/drenge, eller efter alder. Der vil være mulighed at træne flere gange om ugen, og det giver en reduktion i prisen alt efter aktivitetsniveau. ½ t koster 1098, 1 t koster 1498, 1,5 t koster 1798 OBS! Man er nødt til at tilmelde sig hvert enkelt hold, og så får man pengene retur. (beløbet overføres manuelt og kan forventes retur få dage efter tilmelding)
06.09.2020
30.05.2021