(1101) Voksne nybeg/vandtilvænning fo
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her

Svømmeundervisning på lavt vand i en lille hyggelig svømmehal for voksne nybegyndere, der efter vandtilvænning tør og vil lidt mere i vandet. Du bliver mere fortrolig med vandet og lærer de fire grundlæggende færdigheder i vand, nemlig balance, bevægelse, vejrtrækning og elementskifte, der skaber grundlaget for at kunne lære at svømme. Alt det, der skal være styr på, før man starter på den egentlige svømmeteknik.

Ved forløbets afslutning kan du bevæge dig i vand med eller uden flydemidler og har opnået et grundlæggende kendskab til balance, bevægelse og vejrtrækning ved ophold i vandet.

Du bliver klar til at bevæge dig ud på dybere vand, og kan efter dette forløb starte på et begynderhold for voksne, evt. i en større svømmehal.

Holdet oprettes ved minimum 6 deltagere

01.09.2020