Klubmodul henter siden
Børn begynder
Begynder | 2111
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Forudsætning:  Svømmeren skal være motorisk og opmærksomhedsmæssig klar til at modtage undervisning, uden at forældre er til stede i hallen.Svømmeren skal kunne lide at få vand i hovedet, Skal kunne lide  dykke eller have lyst til at lære det. Barnet skal selv kunne hoppe fra kanten og ud i bassinet uden at skulle "gribes ". Der kan anvendes Aquaorm til børn der endnu ikke selv kan holde sig flydende.

Målet er at alle børn lærer at flyde, samt tilegner sig færdigheder der gør dem i stand til at komme ind og op på kanten ved egen hjælp. Der undervises i crawl og rygcrawl, altsammen via leg. 

Læs om det enkelte hold når du klikker dig ind på valgt dag og tid.

Undervisningsform: Undervisningen foregår både gennem målrettet leg og med øvelser i stilarterne crawl og rygcrawl.
Der vil blive svømmet både på lavt og dybt vand. Det er udelukkende vores uddannede instruktører der laver denne vurdering på hver enkelt barn. 

Bassin temp.: 27 grader

Alder: Fortrinsvis 6 - 10 år

obs: Får i tilbudt en venteplads må ikke bytte plads selv. Alt skal gå igennem tilmeld@roskilde-svoemning.dk 

Roskilde Svømning forbeholder sig retten til at nedlægge holdet, hvis der ikke er tilstrækkeligt antal medlemmer tilmeldt 

Læs mere

På dette hold som er et af de første hold i det dybe og lidt kolde bassin, underviser vi ud fra, at barnets får en forståelse for vandets opdrift og fremdrift. Vi leger alle de grundlæggende elementer ind som der kan bygges videre på i de forskellige stilarter på eks. børn begynder. Vi arbejder med at blive tryg i vandet, at turde få vand i ansigtet, at tage hovedet under vand. På dette hold er barnet i vandet uden forældre. Roskilde svømning stiller med hjælpere og hjælperedskaber i vandet. Vi bruger Aqua orm og ikke bælter eller vinger.

Startdato
05.09.2023
Slutdato
19.05.2024
Tid/Sted
Tirsdag 16:30-17:00 4. Sct. Jørgensbadet, Sct. Jørgensbadet
Pris
1250,00 kr.
Gebyr
60,00 kr..

Hold i dag

Instagram