Klubmodul henter siden
Voksen vandtilvænning
2300
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Svømmeundervisning på lavt vand i en lille hyggelig svømmehal for voksne nybegyndere, der efter vandtilvænning tør og vil lidt mere i vandet. Du bliver mere fortrolig med vandet og lærer de fire grundlæggende færdigheder i vand, nemlig balance, bevægelse, vejrtrækning og elementskifte, der skaber grundlaget for at kunne lære at svømme. Alt det, der skal være styr på, før man starter på den egentlige svømmeteknik.

Ved forløbets afslutning kan du bevæge dig i vand med eller uden flydemidler og har opnået et grundlæggende kendskab til balance, bevægelse og vejrtrækning ved ophold i vandet.

Du bliver klar til at bevæge dig ud på dybere vand, og kan efter dette forløb starte på et begynderhold for voksne, evt. i en større svømmehal.

Holdet oprettes ved minimum 6 deltagere 


 Roskilde Svømning forbeholder sig retten til at nedlægge holdet, hvis der ikke er tilstrækkeligt antal medlemmer tilmeldt

Læs mere

Holdet henvender sig til dig der ikke er tryg i vandet, men ønsker at lære at svømme.  Fokus vil være på vandtilvænning, flydeøvelser på ryg og mave. Herefter vil undervisningen tage udgangspunkt i vejrtrækningsøvelser og teknsike øvelser hvor der er fokus på opdrift og fremdrift, Tøv ikke. Lad os hjælpe dig hvis ønsker at komme af med din vandskræk, eller ikke tør slippe bunden med fødderne.

Startdato
05.09.2023
Slutdato
19.05.2024
Tid/Sted
Tirsdag 20:00-20:30 4. Sct. Jørgensbadet, Sct. Jørgensbadet
Pris
1250,00 kr.
Gebyr
60,00 kr..

Hold i dag

Instagram