Klubmodul henter siden
Voksen vandtilvænning
4161
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Svømmeundervisning på lavt vand i en lille hyggelig svømmehal for voksne nybegyndere, der efter vandtilvænning tør og vil lidt mere i vandet. Du bliver mere fortrolig med vandet og lærer de fire grundlæggende færdigheder i vand, nemlig balance, bevægelse, vejrtrækning og elementskifte, der skaber grundlaget for at kunne lære at svømme. Alt det, der skal være styr på, før man starter på den egentlige svømmeteknik.

Ved forløbets afslutning kan du bevæge dig i vand med eller uden flydemidler og har opnået et grundlæggende kendskab til balance, bevægelse og vejrtrækning ved ophold i vandet.

Du bliver klar til at bevæge dig ud på dybere vand, og kan efter dette forløb starte på et begynderhold for voksne, evt. i en større svømmehal.

Holdet oprettes ved minimum 6 deltagere 


 Roskilde Svømning forbeholder sig retten til at nedlægge holdet, hvis der ikke er tilstrækkeligt antal medlemmer tilmeldt

Læs mere

Til dig som voksen der ikke fik lært at svømme som barn. Det er aldrig for sent. Vi øver tryghed i vandet og enkelte grundelementer, der skal udgøre fundamentet for at lære at svømme korrekt.

Vi tillader os at ændre holdet ved færre end 5 tilmeldte. 

Startdato
07.09.2023
Slutdato
16.05.2024
Tid/Sted
Torsdag 18:30-19:00 1. Maglegårdsbadet, Mandag - fredag
Pris
1250,00 kr.
Gebyr
60,00 kr..

Hold i dag

Instagram