Klubmodul henter siden
Børn vandtilvænning med foræld
5101
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
Forudsætning: På Vandtilvænning med forældre skal svømmeren have sin egen voksne med i vandet. Holdet er for børn fra ca 4-7 år, som endnu ikke er tryg ved at være alene i vandet, eller som ikke er vant til svømmehal. Sammen med den voksne vil barnet føle sig sikker og få styrket sin oplevelse af at være i vand. Det er derved ikke muligt at 1 voksen kan have to børn med i vandet.

Undervisningsform:
Undervisningen foregår både gennem målrettet og fri leg. Vi anvender aquaorme til de børn der har behov for dette. Men som udgangspunkt er det den voksne i vandet der er med til at støtte barnet.

Bassin Temp.:
27 grader.

Bemærk:
Det kan være koldt for mindre børn, og en børnevåddragt anbefales, hvis barnet har svært ved at holde varmen. Er barnet træt eller kold før/under undervisningen er slut, anbefaler vi, at I går op af bassinet før tid. Derved får barnet den bedste oplevelse med svømning.

Der er ikke familieomklædninger

Alder: Fortrinsvis 5-7 år

obs: får I tilbudt en venteplads må ikke bytte plads selv. Alt skal gå igennem tilmeld@roskilde-svoemning.dk 

Roskilde Svømning forbeholder sig retten til at nedlægge holdet, hvis der ikke er tilstrækkeligt antal medlemmer tilmeldt

 


Læs mere

På dette hold som er et af de første hold i det dybe og lidt kolde bassin, underviser vi ud fra, at barnets får en forståelse for vandets opdrift og fremdrift. Vi leger alle de grundlæggende elementer ind som der kan bygges videre på i de forskellige stilarter på eks. børn begynder. Vi arbejder med at blive tryg i vandet, at turde få vand i ansigtet, at tage hovedet under vand. På dette hold er barnet i vandet med en ledsager. Vi bruger Aqua orm og ikke bælter eller vinger som hjælperedskab. Svømning er sjovt, og livsvigtig læring, så vores undervisning vil også indeholde selvlivrednings elementer.

Startdato
01.09.2023
Slutdato
17.05.2024
Tid/Sted
Fredag 16:30-17:00 1. Maglegårdsbadet, Mandag - fredag
Pris
1800,00 kr.
Gebyr
60,00 kr..

Hold i dag

Instagram