2017-18 01.08.2017  -  30.06.2018
Vejledning

Babysvømning -Sommer (SBaby)
5-ugers forløb for babyer/småbørn i alderen 3 måneder til 3 år (se alder på de enkelte hold)
Forudsætninger:
Dit barn skal være almindelig sundt. Snak eventuelt med jeres sundhedsplejeske om jeres barn er klar til at komme i svømmehal. Der skal anvendes både svømme-ble og tætsiddende baby-badebukser.
Formål:
At dit barn bliver trygt i vand og lærer at flyde og dykke samt de grundlæggende færdigheder i vand.
 
Sted: Bernadottegårdens varmtvandsbassin
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (4)

Børn Øvede Plus Aspiranter (ØV+AS)

Øvede plus aspiranter er et 6-ugers forløb for de børn, som i sæsonen 2017/18 har svømmet på Letøvede og Øvede, som elsker at være og lege i vand – og som gerne vil prøve at svømme 2 gange om ugen. På holdet arbejdes der videre med de fire svømme-færdigheder gennem sjove lege og aktiviteter.

Øvede plus aspiranter forbereder de børn som kunne have lyst til at komme på Øvede Plus i sæsonen 2018/19, men det er ikke en forudsætning for at tilmelde sig holdet.

Vejledende alder: 7-12 år 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Ungdomshold (UNG)

Alder 10 - 18 år

Et hold for dig som elsker at svømme og at lave aktiviteter i vand. På dette hold svømmes der distancepræget, mens der samtidig laves øvelser, der fremmer svømmeteknikken og andre færdigheder såsom vendinger og starter. Derudover arbejdes der også med andre aktiviteter i vand som for eksempel vandpolo, udspring og livredning.

Forudsætninger: Du skal kunne svømme 2 baner uden pause.

Formål: Når du når til ungdomsholdet har du været vores svømmeskole igennem og kan derfor svømme. Vi vil sætte fokus på både teknikundervisning samt andre aktiviteter i vand. Bliv en del af et hold og få sjov motion i vand.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Crawl motion (Cr. M)
Alder 18+

Sommerholdet for motionssvømmere som gerne vil forbedre teknikken, blive bedre til crawl eller bruge svømning som motion. Der undervises af dygtige instruktører efter ønske. 

Der er mulighed for at svømme 2 gange om ugen. 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Familiesvømning: Pool- og Stra (SFam)

6-ugers intensivt forløb lige op til sommerferien, der gør hele familien klar til strand og pool.

Vi skal hoppe, springe, dykke, svømme, flyde og lave sjove lege i vandet. Vi skal svømme i ”bølger” som ved stranden og i stille vand som ved poolen – og så skal vi øve selv- og livredning.

Der er plads til de helt vandforsigtige og usikre børn, til de der godt kan lide at få hovedet under vand – og de der kan svømme uden hjælpemidler men mangler lidt finpudsning af teknikken.

Tilmeld hele familien – også gerne større søskende eller bedsteforældre - og svøm samtidig med dit barn. Der vil være instruktører, der kan undervise større børn og voksne efter ønske.

Holdet oprettes ved minimum 25 tilmeldte (børn og voksne)

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Pool- og strandklar - kun for (BPool)

6-ugers intensivt forløb lige op til sommerferien, der gør dit barn klar til strand og pool.

Vi skal hoppe, springe, dykke, svømme, flyde og lave sjove lege i vandet. Vi skal svømme i ”bølger” som ved stranden og i stille vand som ved poolen – og så skal vi øve selv- og livredning.

Holdene er tilpasset børn i alderen 4-12 år, men alle børn er velkomne, og der undervises i mindre grupper i forhold til de tilmeldte børns niveau. Der er plads til de helt vandforsigtige og usikre børn, til de der godt kan lide at få hovedet under vand – og de der kan svømme uden hjælpemidler men mangler lidt finpudsning af teknikken.

Holdet oprettes ved minimum 25 tilmeldte

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Tweens/teens- Piger & Drenge (Pi&Dr)

For alle friske drenge og seje piger i alderen 9-16 år.

Sjove aktiviteter i et helt svømmebassin – vi skal svømme, lave udspring/hoppe fra vipper, spille vandpolo, svømme som havfruer, klare forhindringsbaner, dykke, lave livredningsaktiviteter - og en helt masse andet… Kun fantasien sætter grænser.

Nogle gange laver vi noget i samlet flok – andre gange opdeler vi i piger/drenge eller efter alder/interesse.

Holdet oprettes ved minimum 20 tilmeldte

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Master (MAS)
Motionssvømning for tidligere konkurrencesvømmere, og personer der dyrker svømning på mastesniveau.

Aldersspredningen på holdet er fra ca. 20 år til 60 år. Der er typisk et fælles program med starttider, så alle kan være med. Det er også muligt at svømme sit eget program.

Sted:
Maglegårdsbadet
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)