Konkurrence D

D-holdet er klubbens talenthold. Her introduceres svømmerne første gang til konkurrencesvømning og gøres klar til at påbegynde konkurrencetræning.

·         Vandtræning 2 gange ugentligt af typisk 60 minutters varighed

·         Landtræning 2x60min ugentligt

·         4-8 stævner om året

·         Assistenttræner til alle træningspas

·         Holdet består af talenter, som trænerne har udvalgt fra svømmeskolen.

·         Vi tilstræber en aldersgruppe – for piger 9år og yngre og drenge 10år og yngre.

·         Vi anbefaler et stabilt fremmøde på over 75% af den individuelt aftalte træningsmængde.

·         Vi tilskynder børnenes deltagelse i andre sportslige aktiviteter, og tager hensyn til dette i den daglige træning.

·         Vi forventer deltagelse i de planlagte stævner og aktiviteter, der er for D-holdet.

Svømmere rekrutteres løbende fra svømmeskolen til D-holdet, hvis træneren på D-holdet vurderer at svømmeren besidder en optimal kombination af alder, niveau og potentiale.

Nøgleordene for D-holdet er "sjov" og "læring". Vi arbejder med værdier som fællesskab, loyalitet og identitet. Som svømmer på D-holdet kan man se frem til sjov og varieret træning, der både foregår i bassinet, på kanten og helt udenfor hallen. Svømmere og forældre introduceres til deltagelsen i stævner og træningssamlinger.

Udefrakommende svømmere har ligeledes mulighed for optagelse på D-holdet, såfremt de skønnes at passe ind på holdet. I tilfælde af ønsker i denne retning bedes henvendelser rettes til den ansvarlige træner på holdet.

LUKKET HOLD. Du kan ikke tilmelde dig uden forudgående aftale med cheftræneren.
09.08.2021
26.06.2022
Mandag 18:00-19:00 6. Roskilde Badene , 50 m bassin bane 3-8 Onsdag 16:30-17:30 6. Roskilde Badene , 50 m bassin bane 3-8 Torsdag 16:00-17:00 1. Maglegårdsbadet, Mandag - fredag
Vælg venligst hvilken betalingsmåde du vil benytte
Forklaring af ratebetaling
Vælger du ratebetaling, betales der 4 rater i alt.

Ved tilmelding betales 2. rate a 616,00 kr.
Plus 616,00 kr. for 1. tidligere rate(r)
Total betaling ved tilmelding = 1232,00 kr.

Totalpris for hele sæsonen ved ratebetaling 2464,00 kr.
Raterne forfalder
01.12.2021 og 01.03.2022 .
Du modtager en email & sms, 10 dage før hver rate skal betales.