Klubmodul henter siden
Teknik og puls
3160
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

På dette hold arbejder vi målrettet med teknikoptimering som giver øget fremdrift / opdrift. Det første der tages udgangspunkt i er crawl og rygcrawl. Er du en habil svømmer og vil kaste dig ud i butterfly eller brystsvømning, så kan vi også klare den. Vigtigst af alt, at de grundlæggende færdigheder er på plads, før vi kan arbejde videre med avancerede tekniske skills. Det er sjovt og lærerigt. Og du får garanteret sved på panden og pulsen op.  Vil du blot selv svmme, giv os da besked, så planlægger vi hvem, der skal ligge på hvilke baner.

Ved du hvad et pull out er ? En pullboy ? Et butterflykick eller en streamline ?  Vores uddannede instruktør står klar til at hjælpe dig.  

Læs mere

På dette hold arbejder vi målrettet med teknikoptimering som giver øget fremdrift / opdrift. Det første der tages udgangspunkt i er crawl og rygcrawl. Er du en habil svømmer og vil kaste dig ud i butterfly eller brystsvømning, så kan vi også klare den. Vigtigst af alt, at de grundlæggende færdigheder er på plads, før vi kan arbejde videre med avancerede tekniske skills. Det er sjovt og lærerigt. Og du får garanteret sved på panden og pulsen op.  Vil du blot selv svmme, giv os da besked, så planlægger vi hvem, der skal ligge på hvilke baner.

Ved du hvad et pull out er ? En pullboy ? Et butterflykick eller en streamline ?  Vores uddannede instruktør står klar til at hjælpe dig.  

Startdato
06.09.2023
Slutdato
15.05.2024
Tid/Sted
Torsdag 19:45-20:30 6. Roskilde Badene , 50 m bassin bane 3-8
Pris
1450,00 kr.
Gebyr
60,00 kr..

Hold i dag

Instagram