Klubmodul henter siden
Vandtilvænning uden forældre
4141
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
Forudsætning: Svømmeren skal ved egen hjælp kunne komme i vandet fra bassinkanten og op igen. Svømmeren skal kunne bevæge sig frit i vandet med eller uden bælte på. Svømmeren skal være motorisk og opmærksomhedsmæssig klar til at modtage undervisning.

Undervisningsform: Undervisningen foregår gennem målrettet leg og øvelser. Svømmerne bruger bælte, når de har brug for det.

Bassin temp.: 27 grader.

Bemærk: Det kan være koldt for mindre børn, og en børnevåddragt anbefales, hvis barnet har svært ved at holde varmen. Er barnet træt eller kold før/under undervisningen er slut, anbefaler vi, at I går op af bassinet før tid. Derved får barnet den bedste oplevelse med svømning.

Der er ikke familieomklædninger

Alder: Fortrinsvis 5 - 8 år

 

Roskilde Svømning forbeholder sig retten til at nedlægge holdet, hvis der ikke er tilstrækkeligt antal medlemmer tilmeldt 

Læs mere

Alder: 5 - 9 år

På dette hold som er et af de første hold i det dybe og lidt kolde bassin, underviser vi ud fra, at barnets får en forståelse for vandets opdrift og fremdrift. Vi leger alle de grundlæggende elementer ind som der kan bygges videre på i de forskellige stilarter på eks. børn begynder. Vi arbejder med at blive tryg i vandet, at turde få vand i ansigtet, at tage hovedet under vand. På dette hold er barnet i vandet uden forældre. Roskilde svømning stiller med hjælpere og hjælperedskaber i vandet. Vi bruger Aqua orm og ikke bælter eller vinger. 

Vi anbefaler badehætte  til børn  med langt hår.

Startdato
07.09.2023
Slutdato
16.05.2024
Pris
1250,00 kr.
Gebyr
60,00 kr..

Hold i dag

Instagram