Klubmodul henter siden
Sigma Speed Cup
Tilmeldingsfrist er overskredet

Invitation til Sigma Speed Cup 2023

 

Du inviteres hermed til Sigma Speed Cup 7. -8. Oktober i

Blovstrød Svømmehal

Byagervej 12, 3450 Lillerød

 

Tidsplanen er som følger:

 

Adgang til hal                             07.45

Opvarmning                               08.00   

Stævnestart                                09.30

 

Løb du skal svømme, bestemmes sammen med din træner, som tilmelder dig til stævnet. Oversigten med hvad du er blevet tilmeldt i, vil blive lagt op på klubbens facebookside for vores konkurrence afdeling (Roskilde Svømnings Konkurrenceafdeling | Facebook). Tjek den gerne igennem og se om der er fejl.

 

Mere info kan ses på følgende link - https://svømmetider.dk/filer/staevner/11216/uploads/Sigma%20Speed%20St%C3%A6vne%202023.pdf


Officials – du skal skrive hvilket modul du har og hvilke dage du kan deltage. Dette er en vigtig forudsætning, for at vi kan deltage ved stævnet. Hvis du i forvejen ikke er uddannet, så tag fat i din træner og forhør dig om hvad det kræver. Det er et krav når du går på C-holdet at du er uddannet official.

 

Kørsel – Kørsel sørger hver enkel svømmer selv for, men det kan anbefales at tage fat i dine svømmevenner og se om I ikke kunne være et par stykker der kørte sammen. Alternativt lav et opslag på facebook, og hør om der er nogen der skal med ??

 

Mad – husk en god stor madpakke og lidt snacks/frugt. Da vi er afsted en del timer, er det vigtigt at dine energidepoter holdes fyldte, så sørg for at der hele tiden er noget at spise. HUSK EN DRIKKEDUNK – så du ikke løber tør for vand.

 

Tøj – Husk flere par stykker badetøj (enten konkurrencedragter eller badedragter), da det kan være en kold fornøjelse at skulle gå rundt i en våd badedragt en hel dag. Tag derudover 2 håndklæder med. Du skal have t-shirt, shorts, sko og sokker med så du ikke går rundt og fryser mellem dine løb. Husk klubtøj

 

Vi glæder os til at se dig til stævnet

 

/Trænere og holdleder

Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
22.09.2023
Tidspunkt
07.10.2023 kl. 08.00 - 08.10.2023 kl. 16.00
Sted
Blovstrød Svømmehal
Pris
300,00 kr.
Hold i dag

Instagram