Klubmodul henter siden
Familiesvømning
FamilyFUN | 1210
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Svømmehold for hele familien: små og store børn, teenagere, voksne og bedsteforældre. Der er plads til de helt vandforsigtige og usikre børn, til de der godt kan lide at få hovedet under vand, de der kan svømme uden hjælpemidler men mangler finpudsning af teknikken - og de øvede svømmere.

Der undervises alt efter gruppens ønsker i mindre grupper: mor/far-barn, mindre og større børn alene og voksne alene &ndash og der bliver rig mulighed for at alle kan få lært eller forbedret svømmeteknikken.

Når du tilmelder et barn under 18 år og samtidig en voksen, skal I i kommentarfeltet skrive hvem I er tilmeldt sammen med. På denne måde vil den voksne opnå en rabat på 500kr, som vil blive udbetalt efter 30. september.


Roskilde Svømning forbeholder sig retten til at nedlægge holdet, hvis der ikke er tilstrækkeligt antal medlemmer tilmeldt

 

 

 

obs: får du tilbudt en venteplads må ikke bytte plads selv. Alt skal gå igennem tilmeld@roskilde-svoemning.dk

 

Læs mere

Familiesvømning. For hele familien. Det handler om bevægelse i vand.  Vi starter fælles de første 10 minutter mmed instruktøropvarmning. herefter er det op til hver familie, hvad de vil lave. Der vil være undervisning til dem dem der ønsker dette.  Det er ligeledes ok at svømme selv som familie. Få pulsen op og ha det sjovt. Vi har hele bassinet. og kan finde på at svømme på kryds og tværs

Når en voksen ( over 18 ) har betalt kontingent er det muligt at tage 3 andre med. Der skal dog minimum være 2 børn.  I kan altså komme 4 personer og være med på vores FamilyFUN hold 1 gang om ugen.  Hver gang starter med, at alle registreres med navn inden det er muligt at hoppe i bassinet. 

Startdato
04.09.2023
Slutdato
13.05.2024
Tid/Sted
Mandag 18:00-19:00 1. Maglegårdsbadet, Mandag - fredag
Pris
2500,00 kr.
Gebyr
60,00 kr..

Hold i dag

Instagram